Perempuan vs Masak







Assalamualaikum everyone. Betul ke statement ni wahai wanita sekalian? Agak-agak korang berada dalam kedudukan yang mana? Kebanyakannya yang nombor 1 lah kan ~ :p :p



9 comments:

  1. No2, sebab baru nak belajor memasak, so bila masak pun dah sedap, makin rajin nak masak. kalau dah pandai, memang dah malas gila nak masak.

    ReplyDelete
  2. Yang last sekali tu tak boleh bla! Hahahahahahaha...

    ReplyDelete
  3. Kadang nombor 1 dan kadang juga no. 7 tu hahaha.

    ReplyDelete
  4. Saya tergolonng dalam nombor 3 dan 1 hahahahaha takde lah pandai sangat cuma tak perlukan buku tapi malas masak. Hehe anyway have a nice day 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhhh! biasalatu saya pun macam awk jugak pandai cuma malas nk tunjuk skill memasak tu. Hihihi

      Delete
  5. Saya yakin saya berada di golongan pertama hehehe.

    Notatangan : Lawatlah blog saya jugaaa hehehehehe
    http://cuteparasite.blogspot.my/2017/05/of-writers-block-surviving-4-lyfe.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay kita geng! Okay done singgah dan follow :D

      Delete
  6. hahahaha.. sy pandai masak tp tidak sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpa, kadang saya pun macamtu ada masakan yang sedap and ada yang taksedap langsung :p tapi takpa masih boleh belajar hehehe

      Delete

Feel free to comment! :)