Reading Mood On

[Short Entry]

Salam, harini baru berkesempatan nak jenguk blog. Feel dia macam lama sangat je aku tak ke sini padahal baru berapa hari. Hahahaha. Cuti dah nak habis. Seriuslah. Rasa. Macam. Tak. Percaya. Rasa macam kejap sangat masa berlalu tetiba nak buka sekolah dah. Feel pelajar sekolah masih melekat dalam diri ni disebabkan aku form six student. Kadang rasa bersyukur sangat sebab masih berpeluang rasa apa yang budak sekolah rasa walaupun tak sama. Hehehe. So disebabkan cuti dah nak sampai ke penghujungnya, aku macam terlebih rajin pula nak blogwalking and membaca. Aku kalau buka blog memang akan scroll reading list sampai 3-4 weeks ago sebab nak blogwalking punya pasal and baca tiap-tiap satu entry korang >< Kadang pernah sampai 1 month ago pun ada. Gigihnya seorang alya hahaha. :') Yang mana aku terlepas tu aku scroll balik sebab yelah mesti banyak benda yang aku terlepas nak baca hahaha. Aku fikir je nanti dah sekolah mesti busy dengan macam-macam benda. Entah-entah seminggu sekali baru dapat update blog. Tu yang sadis tu. So aku nak manfaatkan masa yang ada ni yang masih bersisa lebih kurang enam hari ni. Aku tengah rajin nak blogwalking ni. So korang, silalah tinggalkan link korang dekat comment bawah ni ataupun dekat footprint aku. InshaAllah aku singgah and baca satu-satu! ^^

 Okay bye guys! 

 Love: 
Floralyaa

38 comments:

  1. salam Alya..selamat kembali ke sekolah ye..
    _www.mrsliez.com_

    ReplyDelete
  2. Kann sekolah dah nak start urgh tak ready lagi ni nak back to school huhuh..malasnyaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah kitee tapi perjuangan harus diteruskan :) hahaha chaiyokk!

      Delete
  3. Selamat bertingkatan enam, Akak tingkatan enam gak dulu. Memang kena struggle la citanya. Good luck dik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohyeke sis? kena minta tips ni hehe :D terima kasih kak fatin! :D

      Delete
  4. Hello visit here ! feel free to join my giveaway ;)



    http://princessdreamerdairy.blogspot.my/2017/12/giveaway-giveaway-by-princess-fazz-my.html

    ReplyDelete
  5. Kan, cuti sekolah tahun ni rasa macam kejap je :D

    ReplyDelete
  6. singgah balas kunjungan hehe.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. hee all right. yeay i finally found you.

      it has been quite hectic and i actually forgot that u were the one that mention about having my blog in ur blog list. i didnt say thnx yet so yes thnk you so much. i love ur blog so so much. no kidding. it's purple and i just couldnt stop looking at it. oh btw i just had the time to blog walk a little and putting a few blog list in my blog. so your blog is one of it of course. mmuah

      Delete
    2. It's okay sis raydah! btw, i feel so glad that you will love my blog and give me some positive cmments! didnt expext that you will say this :))) and yeahh your blog will always be my fav cause i love your writing sis! i just want to say thank you so much hehehe ^^!! <3 <3

      Delete
  8. Membaca dan blogwalking ni memang bila datang mood dia, post yang bosan pon jadi menarik. Form six ke? Selamat kembali ke sekolah~

    ReplyDelete
  9. Salam Alya..
    All the best to Alya untuk penggal persekolahan seterusnya..
    Jangan lupa sesekali blogging juga ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam, terima kasih ya!! inshaAllah saya tak lupa untuk blogging kalau ada masa free hee ^^ :D

      Delete
  10. good luck for your upcoming school year sis! and happy new year :)
    http://bizarrebella.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee thank you!! happy new year too afifah :))

      Delete
  11. good luck for your upcoming school year sis! and happy new year :)
    http://bizarrebella.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. All the best & enjoy your school year :)

    ReplyDelete
  13. Fightinggg ! Saya asasi, btww nadia follow sini ya salam kenal

    ReplyDelete
  14. Selamat kembali ke sekolah Izzah. All the best!

    ReplyDelete
  15. OMG You true blogger ah. I blogwalking pun takdela sampai check yg sebulan punya reading list tu hahaha RESPECT!!!

    Jemput singgah baca post I ni tau :) http://fallensecrets.blogspot.my/2018/02/act-your-age.html

    your #551 follower

    ReplyDelete

Feel free to comment what ever you want and Leave your footprints here so that I can visit you back! Thank you :)