Bye Sem 2~

Assalamualaikum semua, alhamdulillah habis jugak sem 2 aku. Sebenarnya dah habis dari minggu lepas pun hahaha. Tapi seriously, aku rasa hilang satu beban bila sem 2 ni dah berakhir. Sebab apa? Sebab memang banyak kerja kursus kena buat. (eceh cakap macam aku sorang je yang lalui benda ni) aku sampai tak menyempat langsung nak tengok benda lain and nak buat benda lain. Konon konon busy gila kalah menteri. But itu normal lah sebagai seorang student kan memang semua rasa benda yang sama. Boleh tengok dekat sini last update aku bila. Like..., dah dekat hampir 4 bulan jugalah aku tak menaip wahaha kesiannya wahai blog kerana dilupakan dengan serta merta. Tak menaip dekat blog je tapi menaip juga kerja kursus macam nak patah juga tangan ni. Sem 2 stpm bagi aku memang agak mencabar jiwa dan raga. Sebab ada 3 kerja kursus aku kena buat and nak kena kejar masa untuk baca buku for exam. Tapi takpe dah lepas dah pun. Apa apa pun aku dapat lakukan semuanya dengan tenang sekali. Choiii tenang lah sangat -.- Hahaha. Sem 3 ni pun dah mengintai untuk masuk. Aku dah dapat hidu dah dia punya mencabar kuasa 2 dia macam mana. For sure lebih susah dari Sem 2 ni. Moga Allah permudahkan segalanya dan harap-harap aku jadi semakin rajin untuk last Sem ini. Doakan aku ya :)) Untuk tempoh 5 bulan pertama tahun ni, memang macam macam pengalaman aku dah rasa dan tempuh. Agak mencabar juga rasanya tahun ni. Tangan aku ni gatal je nak tulis satu satu. Nanti ada masa aku cerita satu persatu ok.


Oh ya, btw. Aku rasa tak terlambat lagi untuk aku ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak kepada semua yang membaca ni. Selamat beribadah :D Moga kita dapat lakukan banyak kebaikan dalam bulan ramadhan ini. Semoga segala ibadah kita diterima Allah swt. InshaAllah. 




Sekian sahaja entry pendek untuk kalini. Nanti bila bila aku update lagi, bye!  


 

 Love : Floralyaa

11 comments:

  1. dah cuti eh. kite belum lg. baru duk hadap study week.selamat bercuti

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum cuti lagi sis, next week baru start cuti. hehehe

      Delete
  2. selamat berpuasaaa. sesungguhnyaa sem akan datang lagi mencabar ahhahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dinafikan benda tu sis. hahaha selamat berpuasa jugaa^^

      Delete
  3. Hai Alya ! bestnye lega dah habis sem 2 ye? hehe
    selamat berpuasa utk Alya jugak ye ;)

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti alya.. kak nina nk alamat

    ReplyDelete
  5. Have a great day ahead....just trust God that everything will be alright!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis!! And have a great day too! :D

      Delete
  6. selamatt hari raya walaupun dah nak hujung :)

    ReplyDelete

Feel free to comment what ever you want and Leave your footprints here so that I can visit you back! Thank you :)