Bye Sem 2~

Assalamualaikum semua, alhamdulillah habis jugak sem 2 aku. Sebenarnya dah habis dari minggu lepas pun hahaha. Tapi seriously, aku rasa hilang satu beban bila sem 2 ni dah berakhir. Sebab apa? Sebab memang banyak kerja kursus kena buat. (eceh cakap macam aku sorang je yang lalui benda ni) aku sampai tak menyempat langsung nak tengok benda lain and nak buat benda lain. Konon konon busy gila kalah menteri. But itu normal lah sebagai seorang student kan memang semua rasa benda yang sama. Boleh tengok dekat sini last update aku bila. Like..., dah dekat hampir 4 bulan jugalah aku tak menaip wahaha kesiannya wahai blog kerana dilupakan dengan serta merta. Tak menaip dekat blog je tapi menaip juga kerja kursus macam nak patah juga tangan ni. Sem 2 stpm bagi aku memang agak mencabar jiwa dan raga. Sebab ada 3 kerja kursus aku kena buat and nak kena kejar masa untuk baca buku for exam. Tapi takpe dah lepas dah pun. Apa apa pun aku dapat lakukan semuanya dengan tenang sekali. Choiii tenang lah sangat -.- Hahaha. Sem 3 ni pun dah mengintai untuk masuk. Aku dah dapat hidu dah dia punya mencabar kuasa 2 dia macam mana. For sure lebih susah dari Sem 2 ni. Moga Allah permudahkan segalanya dan harap-harap aku jadi semakin rajin untuk last Sem ini. Doakan aku ya :)) Untuk tempoh 5 bulan pertama tahun ni, memang macam macam pengalaman aku dah rasa dan tempuh. Agak mencabar juga rasanya tahun ni. Tangan aku ni gatal je nak tulis satu satu. Nanti ada masa aku cerita satu persatu ok.


Oh ya, btw. Aku rasa tak terlambat lagi untuk aku ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak kepada semua yang membaca ni. Selamat beribadah :D Moga kita dapat lakukan banyak kebaikan dalam bulan ramadhan ini. Semoga segala ibadah kita diterima Allah swt. InshaAllah. 




Sekian sahaja entry pendek untuk kalini. Nanti bila bila aku update lagi, bye!  


 

 Love : Floralyaa

14 comments:

  1. dah cuti eh. kite belum lg. baru duk hadap study week.selamat bercuti

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum cuti lagi sis, next week baru start cuti. hehehe

      Delete
  2. selamat berpuasaaa. sesungguhnyaa sem akan datang lagi mencabar ahhahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dinafikan benda tu sis. hahaha selamat berpuasa jugaa^^

      Delete
  3. Hai Alya ! bestnye lega dah habis sem 2 ye? hehe
    selamat berpuasa utk Alya jugak ye ;)

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti alya.. kak nina nk alamat

    ReplyDelete
  5. Have a great day ahead....just trust God that everything will be alright!

    ReplyDelete
  6. selamatt hari raya walaupun dah nak hujung :)

    ReplyDelete
  7. Goodluck.. Semoga sukses selalu :)

    ReplyDelete
  8. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    ReplyDelete
  9. Selamat masuk sem akan dtg...
    Done follow...

    ReplyDelete

Feel free to comment what ever you want and Leave your footprints here so that I can visit you back! Thank you :)